TEEMAPÄIVÄT TÖRMÄLÄSSÄ

kattaus

PUHDISTAUTUMIS-RETRIITTi

Kaipaatko arkeesi pienen lepohetken, jossa voit hetken aikaa rentoutua ja päästää irti arjen kiireistä? Puhdista mielesi ja kehosi -retriitti 25.-27.8.2017. Törmälässä.

Retriitillä syömme puhdistavaa kasvisruokaa, harjoitamme hermostoa rentouttavaa kehonhuoltoa, nukumme pitkiä ja palauttavia yöunia, meditoimme ja teemme hengitysharjoituksia, saunomme ja hoidamme kehoa sekä muutamme mielen käyttäytymismalleja, mikä auttaa sinua arjessa myöhemminkin.

Ohjaaja: Essi Määttä ja avustaja Niina Nalli
Hinta: 2 hh 279 €, 1 hh 295 €
Lisätietoa ja ilmoittautumiset täältä

verkkovaja rannassa

PÄIVÄ KANSALLISPUISTOSSA

Tervetuloa viettämään työhyvinvointipäivää Törmälään. Pääset nauttimaan työporukkasi kanssa luonnon rauhasta ja rennosta ilmapiiristä. Päivään sisältyy aamiainen Törmälässä, Kalajan kierros kahveilla ja retken päätteeksi lounas Törmälässä. Kokonaisuudessaan tämä kestää noin kuusi tuntia.

Luonnon tarkkailua

PÄIVÄ VESILLÄ

Päivä vesillä vie sinut nauttimaan Hankaveden kirkkaista vesistä, saarista ja kallioisista rannoista. Päivään sisältyy aamiainen Törmälässä, kirkkoveeneellä soutaminen saareen, jossa juodaan kahvit ja lopuksi syödään lounas Törmälässä. Päivän kesto on noin kuusi tuntia.

kukkia
auringonlasku maisema