TAPAHTUMAT TÖRMÄLÄSSÄ

PERINTEINEN JOULULEIRI

Törmälän perinteinen joululeiri järjestetään aatonaatosta tapaninpäivään tänäkin jouluna. Luvassa perinteistä joulunviettoa Törmälän rauhallisessa ja ihmisläheisessä ympäristössä. Joululeiriin sisältyy majoitus täysihoidolla jouluisella ohjelmalla höystettynä. Majoitus on 2 hengen huoneissa, joissa oma suihku ja WC. Ohjelma tarkentuu joulun lähestyessä.

Lisätietoja:
isäntä Matti Varis puh. 040 558 2439 tai info@tormala.fi

JUHLAT TULOSSA?

Suvun tai kaveriporukan tapaaminen suunnitteilla? Onko syntymäpäivät lähestymässä ja juhlapaikka puuttuu? Meiltä voit varata tilat monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin täydellä palvelulla. Majoitus järjestyy isommallekin porukalle samasta perinteisestä pihapiiristä juhlatilojen kanssa, saunasta puhumattakaan. Ruokailut järjestämme toiveidenne mukaan Väentuvan vanhojen hirsien suojaan.

Ota yhteyttä! Suunnittelemme yhdessä juuri sinulle sopivan tilaisuuden.

Talven aukiolo

Kesäkausi on päättynyt ja Törmälä on siirtynyt talviaikaan. Olemme avoinna pääasiassa tilauksesta. Soita ja kysy, onko saapuessasi esimerkiksi lounasta tai muita palveluita tarjolla! Palvelemme talviaikaan suuria ja pieniä ryhmiä toiveidenne mukaan. Ilmoitamme erikseen muista aukioloajoista.

Tilaukset ja tiedustelut:
isäntä Matti Varis puh. 040 558 2439 tai info@tormala.fi