TAPAHTUMAT TÖRMÄLÄSSÄ

POIKKEUSAIKOJEN MAJOITUS

Törmälä toimii hallituksen ohjeiden mukaisesti, ja pyrimme jatkamaan normaalia toimintaamme normaalisti heti kun se on mahdollista.

Majoitamme koko ajan huoneistoihin, mökkiin ja kurssikeskukseen majoittujia siten, että kaikilla asiakkailla on omat sisäänkäynnit käytettävissä. Kaikissa majoitusvaihtoehdoissa on myös omat ruuanlaittomahdollisuudet sekä peseytymis- ja wc-tilat.

Majoitusten välissä on 2 vuorokauden varoaika, jolloin tehdään siivous THL:n ohjeistuksen mukaisesti korona-viruksen pysäyttämiseksi. Toivomme siisteyttä myös asiakkailtamme, jotta voimme turvata kaikkien majottujien lomahetket.

TERVETULOA TÖRMÄLÄÄN!

Olemme auki lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.30-17.00. Meiltä voit noutaa lounaan mukaasi, kahvin herkuilla tai ilman tai vaikka jäätelön.

Tarkemmat tiedot aukioloajoista löytyy Facebook-sivuiltamme.

Lisätietoja:

isäntä Matti Varis puh. 040 558 2439 tai info@tormala.fi

 

Psst! Jos etsit mökkimajoitusta Etelä-Konneveden rannalta, tutustu vuokramökkeihin sivulla www.kurkiniemi.com.

ULKOILMA FESTIVAALI

Suomalaisen ulkoilun festivaalin päätapahtuma siirtyy vallitsevan korona-tilanteen vuoksi vuodella eteenpäin. Uusi ajankohta on 27.-29.8.2021. Tulevana syksynä vuonna 2020 pyritään tapahtuma järjestelmään kuitenkin pienimuotoisempana. Seuraa tiedotusta tapahtuman sivuilla!

Festivaali järjestetään Törmälässä, Etelä-Konneveden kansallispuiston syleilyssä. Ulkoilma Festivaali kokoaa ulkoilmaihmiset puhtaan Hankaveden rannalle ja tuo yhteen ulkoilun harrastat sekä ammattilaiset. Lue lisää festivaalin kotisivuilta https://ulkoilunmaailma.fi/festivaali/.

Festivaalipassien myynti on jo alkanut.