TAPAHTUMAT TÖRMÄLÄSSÄ

PIKKUJOULUKAUSI ON TÄÄLLÄ!

Pikkujoulut suunnitteilla, mutta sopiva juhlapaikka puuttuu? Kaveriporukalla, suvun kesken tai työpaikan juhlapaikka etsinnässä? Ota yhteyttä ja kysele vaihtoehtoja pikkujoulusuunnitelmiesi toteuttamiseen. Meiltä saat täyden palvelun isommallekin porukalle. Ruokailut järjestetään Väentuvan vanhojen hirsien suojissa toiveidesi mukaan. Majoittuminen on mahdollista samassa pihapiirissä isommallekin porukalle, puusaunan löylylyistä puhumattakaan.

Ota yhteyttä: isäntä Matti Varis puh. 040 558 2439 tai info@tormala.fi

Suunnittelemme yhdessä juuri sinulle ja porukallesi sopivat pikkujoulut!

PERINTEINEN JOULULEIRI

Törmälän perinteinen joululeiri järjestetään aatonaatosta tapaninpäivään (23.-26.12.2018) tänäkin jouluna. Luvassa perinteistä joulunviettoa Törmälän rauhallisessa ja ihmisläheisessä ympäristössä. Joululeiriin sisältyy majoitus täysihoidolla jouluisella ohjelmalla höystettynä. Majoitus on 2 hengen huoneissa, joissa oma suihku ja WC. Lisätietoja löytyy tästä linkistä.

Varaukset ja lisätietoja:
isäntä Matti Varis puh. 040 558 2439 tai info@tormala.fi

Talven aukiolo

Kesäkausi on päättynyt ja Törmälä on siirtynyt talviaikaan. Olemme avoinna pääasiassa tilauksesta. Soita ja kysy, onko saapuessasi esimerkiksi lounasta tai muita palveluita tarjolla! Palvelemme talviaikaan suuria ja pieniä ryhmiä toiveidenne mukaan. Ilmoitamme erikseen muista aukioloajoista.

Tilaukset ja tiedustelut:

isäntä Matti Varis puh. 040 558 2439 tai info@tormala.fi