Kokouspalvelut Törmälässä

Marjatan pirtti

Törmälä tarjoaa kokouspalveluja yrityksille. Kokoustiloista Marjatan pirtin luentosali sopii noin 20:lle hengelle. Se soveltuu esimerkiksi iltatilaisuuksiin tai pienemmäksi luentotilaksi. Varusteina on dataprojektori ja valkokangas sekä piano. Luentotilan yhteydestä löytyy lisäksi keittiösyvennys.
Pienryhmätyöskentelyä varten löytyy tarvittaessa neljälle ryhmälle: luentosali, luentotilan yläkerta, kaksi aulatilaa ja tarvittaessa Väentuvan yläkerta.

Hinta: 1 päivä 100 €
Kokouspaketti: 20 €/henkilö (sis. kahvit ja suolaista purtavaa, kotiruokalounas, päiväkahvi ja tilavuokra)

navetta

Kirkko ja luentosali

Törmälässä on entiseen navettaan rakennettu kirkkorakennus ja luentosali. Rakennuksessa oleva luentosali ei ole yhteydessä kirkkosaliin. Kooltaan luentosali sopii pöytineen ja tuoleineen noin 30-35:lle hengelle ja ilman pöytiä noin 70:lle hengelle. Salista löytyy HD-projektori, 120-tuumainen motoroitu valkokangas, äänentoistolaitteet, DVD/CD -sotin TV sekä piirtoheitin, liitutaulu ja fläppitaulu.

Hinta: 1 päivä 100 €
Kokouspaketti 20 €/henkilö (sis. kahvit ja suolaista purtavaa, kotiruokalounas, päiväkahvi ja tilavuokra)

Tunnelmallinen kirkkosali puolestaan sopii kirkollisiin tilaisuuksiin kuten konsertteihin ja juhliin. Kirkkosalissa on tilaa noin sadalle ihmiselle. Salista löytyy piano.

Kokouspalvelut Rautalammilla Törmälän Marjatan pirtissä
Kokouspalvelut Rautalammilla Törmälässä