Ateria- ja juhlapalvelut

Ateriapalvelut

Valmistamamme ruoka on maukasta mutta konstailematonta kotiruokaa. Ruoka syntyy lähellä tuotetuista sekä puhtaista aineksista.

Lounaaseen sisältyy lämmin ruoka, salaatti ja jälkiruoka. Ruokailu tapahtuu tunnelmallisessa Väentuvassa,.

Lounas aikuisille 11,90 €, lapset 5,90 €. Päivän keitto 8 €.

Ruokailu on mahdollista päivittäin kesä- ja heinäkuun aikana. Talviaikana palvelemme tilauksesta. Tarkista kesäajan ulkopuolella palveluiden saatavuus ennen saapumistasi!

Lisäksi aamiainen saatavilla lisähintaan majoituksen yhteydessä. Ruokailut ryhmille tilauksesta.

Väentupa

Juhlat

Törmälässä on mahdollisuus järjestää monenlaisia juhlia. Toteutamme juhlatarjoilut asiakkaan toiveiden mukaan joko perinteitä noudattaen tai modernilla otteella.

Juhlien viettämiseen Väentupa soveltuu mainiosti. Tilaan mahtuu noin 60 henkeä.

Erikoisuutena on vanhaan kivinavettaan rakennettu kirkko. Kirkkosali on noin 80:lle hengelle. Kirkon tunnelma luo rauhalliset puitteet esimerkiksi häille tai kastejuhlille. Huolehdimme paikalle tarvittaessa papin ja kanttorin.

Kattaus

Kesäkahvio

Istahda alas ja nauti kuppi kahvia!

Kahvin kaveriksi kahviosta löytyy pientä purtavaa niin suolaisen kuin makean nälkään. Valikoimassa on esimerkiksi jäätelöä ja virvoitusjuomia sekä itse valmistamiamme leivonnaisia.

Kahvio on avoinna kesäaikaan joka päivä.

tervetuloa kesäkahvioon Etelä-Konneveden portille

Retkeilijälle

Sijaitsemme Etelä-Konneveden kansallispuiston portilla. Meiltä saat majoitus- ja ateriapalveluita kansallispuistoretkesi yhteyteen.

Lisätietoa

Henkilökunnalla on koulutus ja valmius erityisruokavalioiden huomioimiseen. Erityisruokavaliot valmistetaan pyynnöstä. Jos ilmenee kysyttävää, älä epäröi kysyä henkilökunnaltamme.