Majoituspalvelut Törmälän tunnelmissa

Majoitus Rautalammilla

Törmälän loma-ja kurssikeskuksessa on mahdollisuus majoittua kaiken kokoisilla kokoonpanoilla. Senpä takia Törmälä sopii hyvin niin yksittäisille matkailijoille kuin vaikkapa rippikoululeireille.

Majoituksen varaaminen onnistuu kätevästi puhelimitse tai sähköpostilla, ja osittain myös Airbnb’n kautta.

Huoneemme ovat käytettävissä tulopäivänä klo 14 alkaen ja lähtöpäivänä klo 12 asti.

Suutarin mökin tunnelmallinen majoitus

Suutarinmökki

Suutarinmökki on Törmälän vanhin rakennus. Se on aiemmin ollut pappilan kanala, mutta sittemmin kunnostettu asuinkelpoiseksi, pieneksi ja viihtyisäksi mökiksi Törmälän pihapiirissä. Varusteluna on takka, WC ja suihku sekä minikeittiö astiastoineen. Mökkiin voi majoittua kaksi henkeä. Varaus onnistuu Airbnb’n kautta tästä linkistä.

Hinta 1-2 hlö:
80 €/yö
400 €/viikko
Hinnat eivät sisällä aamiaista eikä liinavaatteita, liinavaatteet 10 €/hlö, aamiainen 8 €/hlö

Marjatan pirtti-huone

Marjatan pirtti

Marjatan pirtti on rakennettu palaneen pappilan päärakennuksen tilalle. Marjatan pirtissä voi majoittua enimmillään 52 henkeä. Huoneita 14 (kaksi 2 h huonetta ja kaksitoista 4 h huonetta), joissa kaikissa on oma suihku ja WC. Huoneet ovat tilavia ja sängyt ovat lattiatasossa.

Lisäksi Marjatan pirtissä on sali, joka sopii noin 20:lle hengelle. Se soveltuu niin iltatilaisuuksiin kuin pienempiin luentotilaisuuksiinkin. Salista on upea näkymä Hankavedelle.

Majoitushinnat (sis. liinavaatteet ja aamiainen):
1 hlö 50 €/yö/huone
2 hlö 70 €/yö/huone
4 hlö 90 €/yö/huone (huone joko parvellisena tai yhdessä tasossa)

Aamurusko ja Myllyrinne majoitus

Aamurusko, Myllyrinne ja Auringonkukka

Aamurusko, Myllyrinne ja Auringonkukka sijaitsevat erillisessä rakennuksessa noin 200 metriä pihapiiristä. Rakennus on toiminut aiemmin kouluna entisille Vaalialan kehitysvammaisille asukkaille. Huoneistot ovat rauhallisia ja tasokkaita. Kaksi huoneistosta on 3 h + keittiö,  vuodepaikat 6 hengelle. Yksi huoneisto on 4 mh + keittiö, vuodepaikat enintään 10 hengelle. Alakerrassa on yhteinen sauna. Kaikista löytyy TV ja langaton laajakaistayhteys. Lisäksi hintaan kuuluu vene ja kalastuskunnan yksikköluvat enintään kymmenelle pyydykselle. Airbnb’n kautta voi varata Aamuruskon ja Myllyrinteen.

Hinnat 2 -6 henkeä:
100 €/yö
500 €/viikko
Hinnat eivät sisällä liinavaatteita tai aamiaista, liinavaatteet 10 €/hlö, aamiainen 8 €/hlö

Puusauna takaa hyvät löylyt

Rantasauna

Törmälän tunnelmallisessa puulämmitteisessä rantasaunassa on kaksi tilavaa saunaosastoa, miesten puolelle mahtuu noin 20 henkeä ja naisten puolelle noin 10 henkeä. Saunoa voi siis melko isollakin porukalla. Saunarakennuksessa on myös takkahuone. Saunomisen yhteydessä voi vilvoitella kuistilla tai pulahtamalla läheiseltä laiturilta puhtaan raikkaaseen Hankaveteen. Talvisaikaan voi virvoitella avannossa.

Hinta: 100 € lämmitettynä