LUONTOAKTIVITEETIT Törmälässä

MIELI LEPÄÄ TÖRMÄLÄSSÄ

Törmälän maisemissa pääset virkistymään monenlaisten aktiviteettien kautta. Mahdollisuuksia on niin rauhoittumiselle kuin toiminnallisemmallekin tekemiselle moneen makuun. Tervetuloa nauttimaan!

VENERETKET

Veneretkellä pääset soutamaan pitkin Hankaveden kirkkaita vesiä. Törmälässä on perinteikäs kirkkovene, Alfrid, jossa on seitsemän airoparia. Kirkkoveneen käyttöön kuuluu pelastusliivit ja niiden käyttäminen on pakollista. Esimerkiksi yleisessä käytössä olevaan Rajasaaren keittokatokseen on kirkkoveneellä soutaen noin 30 min matka.

Hinta on 100 €/päivä ja tarvittaessa perämies 30 €/h.

Kirkkovene odottamassa lähtöä

OHJATTU KALAJAN KIERROS

Kalajan kierros on pituudeltaan 4,6 km ja alkaa Törmälän läheisyydestä, Kalajan pysäköintialueelta. Ohjatulla vaelluksella pääset nauttimaan kiireettömyydestä sekä yhdessä olosta.
Polun alkuosa kotalaavulle asti on helppokulkuista maastoa, mutta sieltä eteenpäin reitti on korkeuserojen vuoksi tasoltaan vaativa. Kiipeäminen Kalajavuoren huipulle on kuitenkin varmasti sen arvoista!

Ohjattu vaellus kansallispuistoon 100 €/ryhmä.
Kahvit laavulla 4 €/henkilö.
Retken kesto on noin neljä tuntia.

Luontoaktiviteetit, näkymä Kalajan vuorelta

LUONTOAKTIVITEETIT

Järjestämme sopimuksen mukaan työyhteisöllesi ikimuistoisen päivän Etelä-Konneveden upeissa maisemissa. Millaiset luontoaktiviteetit innostaisivat juuri teidän työporukkaanne, kenties lumikenkäretki, mönkijäsafari tai melontaretki?

Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa juuri teidän porukallenne sopivan retken.
Tarkempia tietoja mönkijäsafarista täältä ja lumikenkäretkistä sekä melonnasta täältä

Luontoaktiviteetit- mönkijäsafari